Aanbod

Marjolein’s kindercoaching biedt coaching/begeleiding aan voor kinderen, jong volwassenen en hun ouders.

Het kunnen en mogen opvoeden van kinderen is prachtig! Soms kan het alleen voorkomen dat u of uw kind(eren) tegen bepaalde dingen aanlopen.
U kunt te maken krijgen met een boos kind dat lastig te bereiken is. Zo kunt u ook te maken krijgen met een kind wat moeilijk vriendjes kan maken of wat met buikpijn naar school gaat.

Allemaal dingen die u tegen kunt komen bij de opvoeding van uw kind. Loopt u of uw kind hier in vast dan kan Marjolein’s kindercoaching u of uw kind hier mogelijk in ondersteunen/begeleiden.
Hier kunt u de werkwijze lezen van de coaching/ondersteuning zoals geboden bij Marjolein’s kindercoaching.

aanbodIn kleine groepjes wordt er met enige regelmaat een Rots & Water training geven.
Zodra er bekend is wanneer er een groepje van start zal gaan kunt u dat hier lezen. Voor meer informatie over de start van een Rots & Water training kunt u contact opnemen met Marjolein’s kindercoaching.

Rots & Water is een 10-weekse psycho-fysieke weerbaarheidstraining voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Hierin proberen we kinderen in hun kracht te zetten en sterk op hun eigen benen te laten staan. Ze leren de principes van Rots & Water en welke kwaliteiten het kind al goed kan en welke kwaliteit nog beter ontwikkelt kan worden zodat er een goede balans ontstaat. Met speelse en uitdagende opdrachten leren kinderen hoe ze zich beheerst kunnen gedragen.